Originele cadeaus

Nog maar één maandje en dan staan de feestdagen alweer voor de deur. Wanneer je, net als ik, niet heel creatief bent met het bedenken van cadeautjes, heb ik alvast een aantal dingen op een rij gezet.  Bij de decembermaand horen niet alleen cadeautjes maar ook een heleboel feestjes. Ook voor het organiseren van bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje heb ik een aantal originele ideeën opgeschreven.

Een diner cadeau doen

Een aantal restaurants in Almelo kwamen met het initiatief voor een diner cadeaubon. Je kunt zelf een bedrag kiezen dat op de bon wordt gestort. Dit is een origineel cadeau en omdat de bon bij meerdere restaurants in te leveren is zit er voor iedereen wel wat bij. Ben je dus opzoek naar een cadeau voor iemand die van lekker eten houdt? Doe dan een diner cadeau in Almelo.

Originele ideeën voor een bedrijfsfeest

Je zou kunnen kiezen voor catering op locatie, zoals catering in Baarn of een andere locatie. Je kunt kiezen voor een besloten diner, receptie of kookworkshop. Tijdens een kookworkshop kun je met collega´s of vrienden heerlijk koken en dineren in informele sfeer. Onder begeleiding van een kookinstructeur ga je zelf aan de slag. Wanneer alle gerechten bereid zijn is het tijd om aan tafel te gaan, dan kun je heerlijk genieten van je eigengemaakte gerechten. Na de tijd hoef je je ook nergens meer druk om te maken, want als jij aan het genieten bent van een goed glas wijn ruimen zij op. Als je liever zelf niet zoveel doet kun je ook kiezen voor catering, je kunt kiezen uit verschillende thema´s zoals Italiaans, Spaans en een barbecue thema.

Ik hoop je hiermee een aantal ideeën te hebben gegeven voor cadeaus en invulling voor een bedrijfsfeestje. Hopelijk kan je op deze manier de decembermaand goed door komen.

Bekijk ook